top of page

 TEAM BØRN, UNGE & SORG  

Det er nemt nok at støtte en god sag, så vi gør noget andet.

Team Børn, Unge & Sorg er et velgørenhedscykelhold. Sammen samler vi penge ind til Børn, Unge & Sorg, så sygdom og sorg ikke ødelægger livet for børn og unge i Danmark.

 

Det er ikke kun børn og velgørenhed, det handler om.

Team BUS tror på at det skal give mening at yde en indsats – og det gør det, når man gør noget man brænder for. Derfor handler det ikke bare om at støtte en god sag, men om at skabe noget alle burde ha' mere af; fællesskab, venskaber for livet og fede oplevelser på sin cykel, sammen med nogle det har samme passion.

 

Det er okay at få noget for noget.

Den forskel rytterne, supporterne og alle der er involveret gør – og de midler de samles ind, til børnene er motivationen der driver os. Årsagen som gør at man bliver en del af Team BUS blander vi os ikke i. Nogle gør det fordi de selv har haft sorgen tæt inde på livet, nogle gør det, bare fordi de kan og andre har helt andre grunde.

Vi tror på at skal være en positiv oplevelse at gøre noget godt, at man godt må *få noget" for det man yder – og vi tror på at at der ikke bliver skabt mere værdi nogle steder, af at spille på den dårlige samvittighed.

Team BUS hører under NGO’en Børn, Unge og Sorg – Det Nationale Sorgcenter, som har sin egen kommunikation, der kun handler om at hjælpe børnene.

Skærmbillede 2023-07-21 kl. 06.35.32.png
TEAMBUS_2024_JERSEY_FRONT_TRAINING_RETT.png

 SOME – ETAPEFILM FRA TUREN 2023 

Det er ikke altid det skal se superpænt, lækkert og velproduceret ud.
Faktisk virker det nogle gange meget mere virkeligt og nært, at det hele ser lidt hjemmelavet ud.

Disse små film et godt eksempel på at 100% håndholdt fungerer rigtigt godt – specielt når man lave skøre indfald undervejs.

 SOME – INTERVIEWS 

Under dette år tur, laver vi også interveiws med nogle af de ryttere, der selv har haft sorg tæt inde på livet. Her er et par eksempler.

TankekraftBeachlag.png
Tankekraft_Beachstole.png
TeamBUS_PavillonRoof.png
Tankekraft_Blowman.png
Dagmar Hansens Gade 19, 2. 4
8240 Risskov
@: klaus@tankekraft.dk
T: 26 224 224

Tankekraft hjælper ansvarlige virksomheder, reklamebureauer og inhouse enheder med at udvikle kreative strategier, brand propositions, produkter, koncepter, design og kommunikation på alle platforme både on- og offline.

Tankekraft kan bidrage i alle faser og løse alle typer af kommunikationsopgaver. 

bottom of page