top of page
Chris Kroer Jensen

 WESTWIND CHALLENGE 

Jeg har over flere år - og projekter - haft fornøjelsen af, at samarbejde med Klaus. Senest med udviklingen af WestWind Challenge. Målet med WestWind Challenge er at samle alle aktører inden for værdikæden af fossilfri transport i en årlig tilbagevendende eventplatform på vestkysten. 

 

Det kræver sit at skabe en grafisk identitet for et projekt, der både skal tale og appellere til industrien, forbrugeren, forskeren, iværksætteren samt beslutningstagere på politisk- og embedsmands-niveau. Dette er lykkedes for Klaus, da det samlede udtryk samt udfoldelsen heraf på fornemste vis matcher WestWind Challenge's værdier, den brede målgruppe og projektets flyvehøjde. Dette understøttes af respons og tilbagemeldinger fra mange af projektets partnere. 
Klaus evner at tænke og agere såvel strategisk som operationelt. Dette værdsættes højt af undertegnede, da jeg således også har mulighed for at bruge Klaus til sparring omkring projektets tilblivelse og løbende udvikling. Så herfra: mine største og varmeste anbefalinger til Klaus. 

Chris Kroer Jensen, Chef for Aalborg Karneval - Tidligere Westwind Challenge

 BØRN, UNGE & SORG 

Vi fik anbefalet Klaus Christensen gennem en af vores samarbejdspartnere,
og med stor skepsis for det ukendte, mødte vi op til indledende møde.
Fra første færd Klaus trådte ind af døren oplevede vi en person, der udviste professionalisme, stålfasthed og et kreativt mindset man sjældent oplever.

Han er yderst dygtig i alt hvad han foretager sig og skaber alt med en passion og ejerskabsfølelse, vi aldrig har oplevet større.

Med en indlevelsesevne i det menneske han sidder overfor, fører han en sikkert igennem med knivskarpe ideer og detaljer. Vi har oplevet hos os, at både SoMe, marketing og kendskabsgraden til vores virksomhed er blevet langt bedre, mere overskuelig for forbrugeren – og ikke mindst kan det mærkes på indtjeningen. 

 

Vi giver Tankekraft de bedste anbefalinger – især hvis du er klar til at rykke 110% 

Dennis Marquardt, COO, Team BUS, Det Nationale Sorgcenter

DennisMarquart.jpg
ThomasArentsen.png

 FITNESS UNITED 

Jeg har samarbejdet med Klaus fra Tankekraft omkring brand og identitet både i mit tidligere center HiFive Fitness og i mit nye center-koncept, Fitness United. 

Klaus har været rigtig god til at indfange mit mindset og mine ønsker om retning – og har derudfra lavet et grundigt forarbejde, der ligger til grund for at ramme plet, både i forhold til det visuelle, det kreative univers samt den tone of voice jeg har ønsket i vores udtryk. Jeg er meget tilfreds med resultatet.


Jeg kan kun anbefale Klaus som kreativ muskel og strategisk sparringspartner.

Thomas Arentsen, Founder & CEO, Fitness United

 WETALITY 

Jeg har ejet og investeret i mange virksomheder hen over de sidste 30 år og driver selv en del af dem den dag i dag. Efter en af mine partnere anbefalede Klaus, er min brug af hans evner kun blevet udvidet med årene. 

Mine investeringer har en meget stor diversitet og i vidt forskellige brancher og Klaus formår at finde ind til det jeg gerne vil have – også selvom jeg har svært ved selv at definere det. 

 

Klaus er eminent til at sætte ord og billeder på mine ønsker og han er heldig med at ramme plet. 

Faktisk så heldig, at han rammer plet hele tiden.

 

En anden fordel jeg nyder godt af er, at Klaus selv kan løbe med bolden. Det er både en befrielse og lettelse fordi det gør, at jeg kan bruge tiden til det jeg er bedst til – og så er det fantastisk at have en samarbejdspartner, der går 100% ind i opgaverne og kan lege med – uanset om opgaven er stor eller lille.

Karsten Selchow Poulsen, Founder og CEO, Wetality

Dagmar Hansens Gade 19, 2. 4
8240 Risskov
@: klaus@tankekraft.dk
T: 26 224 224

Tankekraft hjælper ansvarlige virksomheder, reklamebureauer og inhouse enheder med at udvikle kreative strategier, brand propositions, produkter, koncepter, design og kommunikation på alle platforme både on- og offline.

Tankekraft kan bidrage i alle faser og løse alle typer af kommunikationsopgaver. 

bottom of page