top of page

DET ER GODT
FOR JER, AT
KENDE SÅDAN
EN SOM MIG

 HVAD FÅR I? 

I de 35 år jeg har været i reklamebranchen, har jeg lært og arbejdet med nogle af de bedste af de bedste i branchen. Jeg har lavet alle former for kommunikation, for stort set alle slags produkter og brancher. Jeg leverer til tiden i ypperste kvalitet – både kreativt og strategisk.

Jeg er hurtigere og bedre end de fleste i mit felt. Jeg bevarer overblikket i pressede situationer – også når opgaven er kompliceret eller produktet er komplekst, men det betyder ikke at de små opgaver bliver løst på rutinen. 

Tag ikke mine egne ord for det.

Læs hvad nogle mine trofaste og dejlige kunder, der har givet mig opgaver skriver her.

 HVORFOR HEDDER DET TANKEKRAFT? 

Det hedder Tankekraft fordi det er det ord, der bedst beskriver det produkt jeg tilbyder. Og selv om Tankekraft kun består af en mand, har jeg qua mine 35 år i branchen, den erfaring det kræver atopbygget et enestående netværk, til nogle af de bedste freelancere.

Det betyder, at I altid kan få få løst opgaven, med de kræfter den kræver – hverken mere eller mindre – uden at skulle holde drift og stabsfunktioner oppe på en tung reklamemaskine.

Vælger I en fast samarbejdsaftale, får I bare det bedste af det bedste, billigere.

 VI SKAL OPFØRE OS ORDENTIGT 

Det handler ikke kun om hvordan vi behandler hinanden eller vores kunder. Det handler også om hvordan vi opfører os i den verden vi agerer i, fordi det er det aftryk vi efterlader. I Tankekraft er det målsætningen kun at have kunder, der giver noget til den verden de tager fra.

 

Det er en fælles opgave vi alle sammen bliver nødt til at løfte og stå til ansvar for, hvis vi gerne vil kommunikere, sælge produkter og oplevelser til bevidste kunder, der er klar til at vælge både til og fra alene på et etisk grundlag – uanset om det er praktisk eller teoretisk. 

Dagmar Hansens Gade 19, 2. 4
8240 Risskov
@: klaus@tankekraft.dk
T: 26 224 224

Tankekraft hjælper ansvarlige virksomheder, reklamebureauer og inhouse enheder med at udvikle kreative strategier, brand propositions, produkter, koncepter, design og kommunikation på alle platforme både on- og offline.

Tankekraft kan bidrage i alle faser og løse alle typer af kommunikationsopgaver. 

Tankekraft fakturerer gennem Factofly og har derfor ikke sit eget CVR-nummer eller egen Erhvervskonto. CVR-nummer og bankoplysninger til Factofly findes på fakturaer, når de udstedes.

bottom of page