top of page
munkholmzoo_logo_Tankekraftweb.png

Nyt samarbejde: Munkholm Zoo

For godt et år siden købte den sjællandske familie Jørgensen Munkholm Zoo, næsten uden erfaring med at drive en zoo. I zoo'en er det ikke kun dyrene, der er interessante. Det er også indstillingen til de besøgende og dem der passer på dyrene. I zoo'en handler det om at møde dyr og ansatte i øjenhøjde, og om at gæsterne hygger sig, kan spørge og sludre med de ansatte og ikke føle at de bliver kørt igennem en pengemaskine. Samtidigt med det, er Zoo'en med til at give udfordrede unge mennesker med en diagnose (fx autisme) følelsen af at blive set og værdsat, ved at udføre meningsfyldt arbejde i Zoo'en.

Det er derfor Tankekraft gået i tæt samarbejde med Munkholm Zoo om at give en hånd med kommunikation, sponsorstøtte og nye tiltag. Vi glæder os meget til at komme i gang.

TBUS_Tankekraftweb_edited.png

Ny kunde: Team Børn, Unge & Sorg

Lige inden udgangen af 2021 begyndte Tankekraft at løse opgaver for Team Børn Unge & Sorg. Endnu en gang byder Tankekraft velkommen til en kunde, der er med til at gøre verden til et bedre sted. 

Team Børn, Unge & Sorg er et velgørenhedscykelhold, der cykler og samler penge ind til Børn, Unge & Sorg, så sygdom og sorg ikke ødelægger livet for børn og unge i Danmark. Team Børn, Unge & Sorg består af cykelhold fra hele landet.

Tankekrafts opgave er at skabe ny identitet, brochurer, hjemmeside og markedsføring mm.

FU.png

Ny kunde: Fitness United

I sommeren 2021 begyndte udviklingen af strategi og koncept for Fitness United, et nyt fitnesscenter i Risskov. Thomas Arentsen, der har skabt centeret og Tankekraft har arbejdet sammen i andre konstellationer gennem flere år og har igen valgt Tankekraft.

Hurra!
 

Fitness United åbnede dørene for det flotte center op i starten af oktober. Se casen her

CryoVital_Logo_tankekraft.png

Ny kunde: CryoVital

I september 2021 indledte Tankekraft samarbejde med nystartede CryoVital, der dels er et franchisekoncept og dels, på sigt, en kæde af cryo-behandlingsklinikker.

Opgaven har bestået i at skabe Corporate Identity, kreativt koncept og indretning af klinikkerne.

CryoVitals første klinik åbnes i Kgs. Lyngby i december 2021. Se casen her

Se hjemmesiden her: Cryovital.dk

IsoFirms_Logo_tankekraft.png

Ny kunde: IsoFirms

Tankekraft har netop indledt samarbejde med IsoFirms.

IsoFirms er en B2B-virksomhed, der arbejder på at bringe innovation ind i ernæringsområdet for både foder og fødevarer.

Tankekraft skal hjælpe IsoFirms med at definere en ny Brand Proposition, Corporate Identity og udvikle kreativt koncept og kommunikation.

Tankekraft_logo_sort_web.png
Kontor: Dagmar Hansens Gade 19, 2. 4 · 8240 Risskov · @: klaus@tankekraft.dk
Salg: Jellingvej 9, 9230 Svenstrup J • Telefon: 22 45 49 90
bottom of page