top of page

 BUREAU 

Office_icon.png

 LAD TANKEKRAFT LØBE MED BOLDEN 

Mangler i Tankekraft, fra øverste hylde, der kan finde ud af lave kick-ass oplæg fra start til slut eller som kan træde til når presset er størst, så ring eller skriv – hellere før end senere i processen. Med mere end 35 år i reklamebranchen, er der ikke meget, der ikke er prøvet eller arbejdet med før – uanset om der er strategi, koncept eller content.

 

Tankekraft kan hoppe ind i processen på ethvert tidspunkt – og blive færdig til tiden.

26 224 224 eller klaus@tankekraft.dk

 HVAD FÅR I? 

I de 35 år jeg har været i reklamebranchen, har jeg lært og arbejdet med nogle af de bedste af de bedste i branchen. Jeg har lavet alle former for kommunikation, for stort set alle slags produkter og brancher – og jeg har aldrig misset en deadline eller leveret et produkt, der ikke var af ypperste kvalitet – hverken når det gælder kreativitet eller kvalitet.

Jeg er hurtigere og bedre end de fleste i mit felt. Jeg bevarer overblikket i pressede situationer – også når opgaven er kompliceret eller produktet er komplekst, men det betyder ikke at små opgaverne bliver løst på rutine. 

Tag ikke mine egne ord for det. Læs hvad nogle mine trofaste og dejlige kunder, der har givet mig opgaver skriver her.

Dagmar Hansens Gade 19, 2. 4
8240 Risskov
@: klaus@tankekraft.dk
T: 26 224 224

Tankekraft hjælper ansvarlige virksomheder, reklamebureauer og inhouse enheder med at udvikle kreative strategier, brand propositions, produkter, koncepter, design og kommunikation på alle platforme både on- og offline.

Tankekraft kan bidrage i alle faser og løse alle typer af kommunikationsopgaver. 

bottom of page