top of page

 INHOUSE 

Factory_Icon.png

 LAD TANKEKRAFT ASSISTERE 

Sidder i fast i den kreative process, mangler i overblik, en der kan løbe med bolden eller ganske enkelt bare flere hænder til at klare de kreative opgaver til tiden, er der hjælp at hente her – og selv om Tankekraft er en enkeltmandsvirksomhed, så er det ikke noget problem at samle et team af folk, som er vant til at arbejde sammen – og som kan dække alle kompetencer i den kreative proces.

Tankekraft kan hoppe ind i processen på ethvert tidspunkt, men elsker mest af alt, at være med fra starten. Både fordi det skaber stærkere løsninger, der holder længere, og fordi vi skaber grundstenene sammen.

Ring eller skriv. Vi elsker at snakke om kommunikation og at møde modige mennesker. Det koster ikke noget.

26 224 224 eller klaus@tankekraft.dk

 JA TAK, TIL ANSVARLIGHED 

Hvis du er frontløber og er med på at den eneste vej frem, er at opfinde de nye regler vi allesammen skal leve efter, hvis vi vil overleve, så er du landet det rigtige sted.

 

Den verden der er nu, er væk i morgen. Dem der køber de produkter i dag, er også væk i morgen. Den tid vi er i, er muligvis den mest spændende, der nogensinde har været. Alt hvad vi ved og kender, bliver omskrevet og redefineret.

I Tankekraft hylder og elsker vi alt og alle, der kæmper for at lave om og rette alle de fejl, vi selv har været med til at skabe – og vi tror på at det bliver nødt til også at gælde for kommunikation.

Dagmar Hansens Gade 19, 2. 4
8240 Risskov
@: klaus@tankekraft.dk
T: 26 224 224

Tankekraft hjælper ansvarlige virksomheder, reklamebureauer og inhouse enheder med at udvikle kreative strategier, brand propositions, produkter, koncepter, design og kommunikation på alle platforme både on- og offline.

Tankekraft kan bidrage i alle faser og løse alle typer af kommunikationsopgaver. 

bottom of page