top of page

 HUMMEL · 5683 · VOL. II 

The Connection Project

Ved siden af lanceringen af 5683-kollektionen er hummel® dedikeret til at fremme vigtigheden af autentiske, analoge og virkelige forbindelser mellem mennesker. Overfor en stadig mere digitaliseret og eneboer verden understreger mærket det presserende behov for at afbryde forbindelsen for at fremkalde ægte menneskelige forbindelser for at bekæmpe en progressiv ensomhed – og opmuntre mennesker over hele verden til at tale om ensomhed og isolation i håb om at gøre fremtiden (endnu) bedre.

Image 36.png
Image 45.png
Image 46.png

 INDSALG · INTERNT SALGSMATERIALE 

Mange gange laver man en film, når et koncept skal sælges ind internt i en virksomhed. Her er et eksempel på sådan en film laves til salgsstyrken. Filmen laves typisk med "lånte" klip og uden at betale rettigheder til musik mm, da den aldrig skal vises offentligt. Derfor står der fx "Shutterstock" hen over nogle af klippene. Du skal bruge en kode for at se filmen. Prøv med hummel

Dagmar Hansens Gade 19, 2. 4
8240 Risskov
@: klaus@tankekraft.dk
T: 26 224 224

Tankekraft hjælper ansvarlige virksomheder, reklamebureauer og inhouse enheder med at udvikle kreative strategier, brand propositions, produkter, koncepter, design og kommunikation på alle platforme både on- og offline.

Tankekraft kan bidrage i alle faser og løse alle typer af kommunikationsopgaver. 

bottom of page