top of page

 BRAND 

Spaceman_Icon.png

 LAD TANKEKRAFT HJÆLPE JER MED AT KOMME PÅ   DYBT VAND  

Tankekrafts fornemmeste opgave er at hjælpe brands og virksomheder med at definere hvem de er og hvem de gerne vil elskes af – og det kræver at man bliver udfordret og kommer på dybt vand, fordi det som regel er forstyrrelser, der skaber de største forskelle – og der de bedste ideer bliver født.

Tankekraft kan hoppe ind i processen på ethvert tidspunkt, men elsker mest af alt, at være med fra starten. Både fordi den fælles rejse skaber stærkere løsninger, der holder længere, fordi vi skaber grundstenene sammen, og fordi det er her behovet for at tænke kreativt er størst.

Ring eller skriv. Tankekraft elsker at snakke om kommunikation og at møde modige mennesker. Det koster ikke noget.

26 224 224 eller klaus@tankekraft.dk

 JA TAK, TIL PIONEERER 

Hvis du er frontløber og er med på at den eneste vej frem, er at opfinde de nye regler vi allesammen skal leve efter, hvis vi vil overleve, så er du landet det rigtige sted.

 

Den verden der er nu, er væk i morgen. Dem der køber de produkter i dag, er også væk i morgen. Den tid vi er i, er muligvis den mest spændende, der nogensinde har været. Alt hvad vi ved og kender, bliver omskrevet og redefineret.

I Tankekraft hylder og elsker vi alt og alle, der kæmper for at lave om og rette alle de fejl, vi selv har været med til at skabe – og vi tror på at det bliver nødt til også at gælde for kommunikation.

Dagmar Hansens Gade 19, 2. 4
8240 Risskov
@: klaus@tankekraft.dk
T: 26 224 224

Tankekraft hjælper ansvarlige virksomheder, reklamebureauer og inhouse enheder med at udvikle kreative strategier, brand propositions, produkter, koncepter, design og kommunikation på alle platforme både on- og offline.

Tankekraft kan bidrage i alle faser og løse alle typer af kommunikationsopgaver. 

bottom of page